Kad razmišljate o sjenilima i ukoliko niste baš upoznati sa tematikom i što vam treba sjenila Istra će vam olakšati muke i pomoći vam pri odabiru.

O vanjskim sjenilima tim iz sjenila Istra nekako najviše znaju, s obzirom da su lociranu u sunčanom dijelu Hrvatske nekako i najviše upita dobivaju za vanjska sjenila.

Možda najpraktičnija opcija kad su u pitanju vanjska sjenila (ili terase) su ona sjenila koja djeluju tako da blokiraju ulazak topline u vaš dom kroz vaše prozore, a da pritom ne uništavaju vaš pogled na van. Iz sjenila Istra smatraju da bež nijanse sjenila izgledaju malo izdržljivije, a to je zato što rade na tome da vam uštede novac na računima za energiju i štite vašu obitelj i vaše stvari od štetnog utjecaja sunca. Iz sjenila Istra navode i ostale prednosti ugradnje vanjskih sjenila:

  • Vanjska sjenila mogu se motorizirati, što znači da ćete morati staviti samo prst na sjenila da biste ih podigli ili spustili.
  • Vanjske nijanse čuvaju vašu povezanost s vanjskim prostorom. Tko ne bi želio uživati u prekrasnom krajoliku Floride bez opeklina i znoja?
  • Vanjska sjenila su također iznimno izdržljiva, jer su namijenjena da traju u intenzivnijim uvjetima od nekih drugih stilova sjenila.
  • Sjenila za vrt također su od pomoći u smanjenju odsjaja koji ponekad možete dobiti u prostorima s mnogo prozora.

Iako postoji mnogo stilova koje možete izabrati, svaka vrsta ima specifične slučajeve upotrebe i stilove dizajna koji vam mogu pomoći u donošenju odluke. Osim toga, naš tim u sjenila Istra je tu da surađuje s vama kako biste razumjeli vaše snove o dizajnu vašeg doma i pretvorili ih u stvarnost. Ako trebate tretmane prozora ili usluge dizajna, nazovite sjenila Istra još danas kako biste napravili prvi korak u dobivanju najboljih sjenila za prozore po mjeri za vas i vašu obitelj.

Pitajte sjenila Istra koja sjenila odabrati